Zelandonis Guilty Secret

En mjuk och ljuvlig tibbe med dolda talanger Ler storten mästare på att överlista matte och ingen kan tror att det är hon. Liza blev mamma till min första valpkull och jag behöll lilla Ronja och så har jag lilla Elsa också efter Liza. 

Liza är svensk utställningschampion. BIR och BIM placeringar. CACIB.

HD A ögon UA

Enrique of Darkness

Flockens DIVA Hjärta Alla älskar denna hund och han älskar när man pysslar med honom och går själv upp och lägger sig på bordet och väntar på lite kärlek. Klättra lätt över 1.60 och ser oskyldig ut.

Rico är reservmästare Galenotaliga reservcert och reserv Cacib och CACIB men vi kämpa på för denna kille är så värd cert och det tycker han själv också Cool. Rico är Nordisk Juniorvinnare-11.

Darbamaz Fuwa Yingying Athrowa

Ronja är från första kullen efter Liza och Athrowa. Otroligt smart hund som älskar att ligga och tittar på tv och älsklingsprogrammet är katt- och hundreklamen Galen. Mycket egen vilja.

Ronja är utställd i valp- och junior med bra resultat men hon är inte den mest pälsfagra så hon har sluppit att åka runt på utställningar.

Ronja har Hd A ögon Ua

Ronja har genomfört Svenska Kennelklubbens BPH (Beteende och Personlighet Hund) och har därmed känd mental status.

 

 

Farabe of Darkness

Fanny eller Fancy som vi kallar henne till vardags är en underbar personlighet Hjärta. Hon vill hela tiden vara nära och är alltid glad och har sedan hon kom till oss sovit på min kudde. 

Fanny har ställts ut och hon blev BIR och har cert men trivs bättre hemma så hon har valt att lägga utställningskarriären på hyllan och njuta av livets goda dagar som sällskapsdam Ler

Darbamaz Trick or Treat

Familjens virvelvind och otroligt smart Galen Vet hur hon ska får som hon VILL. Med Elsa har man aldrig tråkigt och det är hon som drar igång leken här hemma.

Elsa är utställd med mycket bra resultat och har cert och väntar på de andra Ler stort.

Elsa har Hd A

Dnatest PLL, NCL PRA3, Rcd4 och fri på samtliga.

 

Elsa har genomfört Svenska Kennelklubbens BPH (Beteende och Personlighet Hund) med skott och har därmed känd mental status.

Darbamaz Dawa Her-kul-Ezz

Herkules är ur våran sista kull och det vad inte meningen att han skulle stanna men vi vart kära i denna lilla lugna chamör.  Så det kan bli Galenoch det visade sig att Rico gillade hans sällskap också.

Herkules har Hd A och är ögonlyst utan anmärkning.

Dnatest PLL Clear, NCL clear, PRA3 clear och Rcd4 Clear

Herkules  har genomfört Svenska Kennelklubbens BPH (Beteende och Personlighet Hund) med skott och har därmed känd mental status.

Darnamaz Dawa Want Ezz

Signe är en helsyster till Herkules. En påhittig och glad liten tjej. 

Hon samägs med Helena Mellgren Skällsviks kennel.

HD A

Fair Fellow Joilot "Willgott"

Äntligen tassar åter en pekingese här hemma Ler stort. Lilla Willgott som han heter till vardags är en glad och framåt kille och en liten virvelvind och jag hoppas på många fina år med denna lilla varelse som bara vill gott därav namnet Hjärta

Fair Fellow Joiliot kommer ifrån Katerina Shreibova Tjeckien.